Verhuisfamilie

Vanuit de Verhuisfamilie wordt er ondersteuning geboden aan mensen die door omstandigheden moeten verhuizen, maar niet de financiële middelen en het sociale netwerk hebben om dat zelf te regelen. Denk bijvoorbeeld aan mensen die vanwege gezondheidsproblemen moeten verhuizen naar een rolstoelvriendelijke woning, of mensen die in de schulden zitten en naar een goedkopere woning verhuizen. Wanneer iemand niet terug kan vallen op familie of vrienden, wordt het regelen van een verhuizing een onmogelijke opgave.
In deze situaties kan de Verhuisfamilie uitkomst bieden. Wij werken samen met de stichting Present. Deze stichting screent de aanvragen. Vervolgens wordt er gekeken of er een Erkend verhuisbedrijf beschikbaar is in de verhuisperiode. De verhuizingen worden uitsluitend uitgevoerd door bedrijven die aangesloten zijn bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Hulpvragers zijn er daardoor van verzekerd dat de verhuizing zorgvuldig wordt uitgevoerd. Voor de hulpvrager zijn hier geen kosten aan verbonden. De vrijwilligers van Present helpen mee met het in- en uitpakken van de inboedel. Daarnaast wordt er, met dank aan sponsor Boelaars en Lambert, voor elke verhuizing een Garantiecertificaat afgesloten.

Kortom: vrijwilligers, professionals en sponsoren vormen samen de Verhuisfamilie. Hiermee willen we mensen het gevoel geven dat ze er niet alleen voor staan in het leven. Een verhuizing is vaak iets waar mensen tegen op zien en wat voor stress kan zorgen. Maar met hulp van derden is dat helemaal niet nodig!

Een aanvraag indienen voor de Verhuisfamilie kan via dit formulier.

Verhuisfamilie Mondial Movers Foundation

 

Meer weten over onze andere activiteiten van de Mondial Movers Foundation? Bekijk deze pagina.