Speelgoededoelendoos

De Mondial Movers Foundation zamelt speelgoed in voor kinderen die opgroeien in armoede. Dit doen we met onze unieke Speelgoededoelendoos.

Speelgoededoelendoos

Inzameling door particulieren

Een verhuizing is vaak het moment om goed te kijken wat meegaat naar de nieuwe woning, en van welke spullen afscheid wordt genomen. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen! Om te voorkomen dat er speelgoed wordt weggegooid dat in goede staat verkeert, is er de Speelgoededoelendoos. De Mondial Verhuisbedrijven geven deze verhuisdoos mee aan gezinnen die gaan verhuizen. Kinderen kunnen hier al het bruikbare speelgoed in doen dat ze niet meenemen naar hun nieuwe woning, bijvoorbeeld omdat ze er inmiddels te oud voor zijn geworden. Het Mondial Verhuisbedrijf haalt de verhuisdozen op. Samen met diverse goede doelen (zoals de stichting Present en de Voedselbank) zorgen we ervoor dat het terecht komt bij kinderen die het goed kunnen gebruiken. Een win-win situatie!

Inzameling door bedrijven

Hoewel de Speelgoededoelendoos in eerste instantie alleen aan particulieren werd meegegeven, is de Foundation de afgelopen tijd door meerdere bedrijven benaderd die ook graag een steentje bij willen dragen. Bijvoorbeeld door medewerkers de mogelijkheid te geven om speelgoed te doneren in deze Speelgoededoelendoos. Uiteraard zijn we hier erg blij mee! Mocht uw bedrijf een inzamelingsactie willen organiseren met de Speelgoededoelendoos, dan kunt u een mail sturen naar info@mondialmoversfoundation.nl.

Het prachtige ontwerp voor de Speelgoededoelendoos is gemaakt door Roberto Baldussi van reclamebureau TIME. De verhuisdoos is geproduceerd door SG Verpakkingen.