Speelgoededoelendoos

De Mondial Movers Foundation heeft een unieke Speelgoededoelendoos laten ontwerpen.

Speelgoededoelendoos

Een verhuizing is vaak het moment om goed te kijken wat meegaat naar de nieuwe woning, en van welke spullen afscheid wordt genomen. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen! Om te voorkomen dat er speelgoed wordt weggegooid dat in goede staat verkeert, is er de Speelgoededoelendoos. De Mondial Verhuisbedrijven geven deze verhuisdoos mee aan gezinnen die gaan verhuizen. Kinderen kunnen hier al het bruikbare speelgoed in doen dat ze niet meenemen naar hun nieuwe woning, bijvoorbeeld omdat ze er inmiddels te oud voor zijn geworden. Het Mondial Verhuisbedrijf haalt de verhuisdozen op. Samen met diverse goede doelen (zoals de stichting Present en de Voedselbank) zorgen we ervoor dat het terecht komt bij kinderen die het goed kunnen gebruiken. Een win-win situatie!

Het prachtige ontwerp voor de Speelgoededoelendoos is gemaakt door Roberto Baldussi van reclamebureau TIME. De verhuisdoos is geproduceerd door SG Verpakkingen.

Let op: het is niet mogelijk om een Speelgoededoelendoos aan te vragen. Deze verhuisdoos wordt door de Mondial Verhuisbedrijven meegegeven aan gezinnen die gaan verhuizen.