miMakker Tobi bij zorginstelling Quarijn

Begin juni hebben wij, Mondial Movers Foundation, theatermaker Henk Vlot als “miMakker Tobi” weer kunnen inzetten bij een intensieve zorgverhuizing. Ontzettend leuk en waardevol om zo de bewoners wat afleiding te kunnen bieden! De foto geeft een mooi beeld van deze dag.

Mondial Movers Waaijenberg Groep BV mocht 34 bewoners verhuizen tussen verschillende locaties van QuaRijn in Doorn (inclusief inpakken en demontage). Dat veroorzaakt vanzelfsprekend onrust, en heeft veel impact op de bewoners.
Het was aan de gespecialiseerde zorgverhuizers van Mondial Waaijenberg om deze verhuizing zo rustig mogelijk in goede banen te leiden. Door o.a. begrip te tonen voor de emoties van de bewoners. miMakker Tobi was er om de bewoners af te leiden van wat er allemaal gebeurde. Daarnaast was het fijn dat ook vele familieleden en vrijwilligers meehielpen deze dag!
Quarijn, een expert op het gebied van Wonen, Welzijn en Zorg voor senioren in de regio Utrecht, heeft een aantal nieuwe panden gebouwd waar de bewoners heen mochten verhuizen.